Şoferiţă rănită în urma unui accident

O femeie, în vârstă de 46 de ani, a ajuns la spital după ce a provocat un accident rutier. Incidentul a avut loc luni, de drumul european 58, dinspre Botoşani spre Flămânzi. Pe o porţiune de drum în aliniament, şoferiţa s-a angajat în depăşirea unui autocamion, care circula pe aceeaşi direcţie de mers, iar la revenirea pe banda de circulaţie, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat în decor.

Primii care au ajuns la faţa locului au fost doi subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, care se întorceau dintr-o misiune, dinspre Flămânzi spre Botoșani. Plt. adj. șef Dragoș Hudișteanu și plt. adj. Cătălin Grindei, împreună cu alți participanți la trafic care au oprit la locul accidentului, au ajutat-o pe şoferiţă să coboare din autoturism şi au solicitat prin apel la 112 o ambulanță și, între timp, au evaluat starea de sănătate a victimei. Aceasta acuza dureri toracice, dar era lovitură și la cap.

După ce s-au asigurat ca femeia rănită este stabilă, au înlăturat riscul izbucnirii unui incendiu, deconectând bornele bateriei. Când a ajuns echipajul medical, cei doi au ajutat la transportul victimei la ambulanță, iar femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, fiind diagnosticată cu traumatism toracic.

Ambii şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost zero. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!