Ada Macovei – „Vrem să revenim la şcoală, în condiţii de siguranţă pentru noi şi pentru copii”

Inspectoratul Şcolar Judeţean este instituţia botoşăneană unde aproape tot personalul s-a vaccinat. „La Inspectoratul Școlar Județean Botoșani avem certificat verde 93% din totalul personalului: 87% suntem vaccinați, trei colegi în recuperare după boală sau contacți, 3 nevaccinați, cu unele riscuri și interdicții medicale”, a anunţat Ada Macovei, inspector şcolar general.

Datele centralizate la nivelul judeţului arată că până la această dată s-au vaccinat 2811 de cadre didactice, 313 de angajaţi din rândul personalului didactic auxiliar şi 669 de angajaţi din categoria personalului nedidactic. „La nivelul judetului, din totalul personalului angajat in sistem, vaccinați suntem 57%, și mulți alți colegi cu certificat verde după trecerea prin boală.

Dacă ne raportăm doar la cadre didactice, suntem vaccinați 61%, un procent semnificativ fiind reprezentat și de colegii trecuți deja prin boală.

Vrem să revenim la școală, mai curând, în condiții de siguranță pentru noi și pentru copii! Rugăm elevii și părinții să înțeleagă și să aprecieze sacrificiile și eforturile  noastre! Împreună vom reuși!”, a mai transmis Ada Macovei.

Deja ai votat!