Schimbări în echipa IŞJ – Revine în inspectorat şi un consilier judeţean PSD

În echipa IŞJ au fost decise schimbări la două luni de la debutul anului şcolar 2021- 2022

Întrunit astăzi, 3 noiembrie, în şedinţă, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis unele schimbări în echipa de inspectori. Astfel, au fost schimbate din funcţie Mihaela Ţăranu, inspector de educaţie permanentă şi activităţi extraşcolare şi Eugenia Filip, inspector de limba şi literatura română.

Un alt inspector, Irina Panainte, responsabil cu managementul instituţional, şi-a dat demisia în urmă cu câteva zile. În locul acesteia a fost numit profesorul Costică Voinea Axinte, fost director al Liceului „Elie Radu”, de câţiva ani profesor la Liceul „Grigore Antipa”.

Inspector de limba română, în locul Eugeniei Filip, a fost numit Ciprian Manolache, consilier judeţean PSD, profesor care a mai făcut parte din echipa IŞJ în ultimii ani. Inspector pe proiecte a fost numită profesorul Lăcrămioara Sandu, profesor de limba engleză în comuna Mihai Eminescu. Totodată, a fost numită inspector responsabil cu proiectele educaţionale şi Geanina Buţescu, directorul Şcolii Corlăteni.

Tot în şedinţa de astăzi, Consiliul de Administraţie al IŞJ a luat act de demisia din funcţie a profesorului Ioan Ciobănaşu, directorul Şcolii „Elena Rareş” Botoşani. Dat fiind faptul că este în derulare concursul pentru directori, nu a fost numit un alt cadru didactic în locul lui Ioan Ciobănaşu, atribuţiile fiind preluate de profesorul Artemiza Merticaru, director adjunct.

Deja ai votat!