„Scufița Roșie” la Teatrul „Vasilache”

La finalul acestei săptămâni, respectiv în zilele de joi, 4 noiembrie de ora 18:00, dar şi sâmbătă și duminică de la ora 11:00 actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vor prezenta publicului „Scufița Roșie” – un spectacol dedicat celor mici.

Adaptarea piesei şi regia îi aparţin lui Mihai Donțu, iar scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu. Din distribuția piesei fac parte actorii Florin Iftode, Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Ana-Maria Apetrei și Andrei Bordianu.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.
De asemenea, accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricții medicale. În schimb, adulții însoțitori pot intra doar cu certificat verde. „Scanarea codului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat”, au transmis reprezentanții instituției.

 

Deja ai votat!