Șofer pericol public prins pe o stradă din Botoșani

foto arhivă

Beat la volan, dar și cu mașina neasigurată. Așa a fost prins un botoșănean, în urma unui control în trafic organizat de polițiști. Totul s-a întâmplat marți, pe 2 noiembrie a.c., când polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit pentru control, pe strada Popa Șapcă, din municipiul Botoșani, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă.

„În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui bărbat, de 42 de ani, din municipiul Botoșani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

De asemenea, verificările făcute de polițiști au mai arătat că autoturismul nu era asigurat și avea inspecția tehnică periodică expirată, motiv pentru care, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de peste 2.300 de lei, iar ca măsură complementară i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!