Bărbat găsit înjunghiat în propriul apartament

Un bărbat a fost găsit în propriul apartament fără suflare, într-o baltă de sânge.

Descoperirea macabră a fost făcută de către un vecin de-al acestuia, care a venit miercuri, la primele ore ale dimineţii, alarmat de familia bărbatului, că acesta nu mai răspundea la telefon.

În vârstă de 73 de ani, acesta ar fi fost găsit într-o baltă de sânge, cu urme de înjunghiere în zona inimii. Ulterior, familia a apelat serviciul 112, pentru a cere ajutor cadrelor medicale, dar după ce au spălat sângele de pe jos. Iniţial, la faţa locului a fost trimis un echipaj cu asistent de la Ambulanţă, dar apoi a fost chemat echipajul SMURD cu medic, când personalul medical a realizat că bărbatul nu avea puls. „La sosirea echipajului SMURD pacientul se afla în stop cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare la faţa locului, fiind continuate timp de 40 de minute, din păcate fără un răspuns pozitiv. Pe trupul acestuia erau vizibile două plăgi înjunghiate în regiunea hemitoracelui anterio-posterior stâng. A fost anunţată Poliţia”, a precizat un reprezentant al SMURD.

Deşi apropiaţii şi membrii familiei au spus că bărbatul s-ar fi înjunghiat singur, cadrelor medicale li s-au părut mai multe aspecte suspecte în apartament, aşa că un echipaj de poliţişti a ajuns la scurt timp la faţa locului pentru a fi deschisă o anchetă. „Pentru moment nu sunt suspiciuni de comitere a unei fapte de natură penală. A fost întocmit dosar pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului”, a precizat agent principal Delia nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!