Doljean prins beat criță la volan, după o cascadorie cu mașina în Șendriceni

foto arhivă - unii șofer care urcă beți la volan ajung cu mașinile în șanțul de pe marginea drumurilor

De beat ce era, un șofer a ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea drumului. Scena s-a petrecut miercuri (n.r. – 4 noiembrie a.c.), când bărbatul de 40 de ani, originar din Dolj, conducea un autoturism pe un drum comunal din Șendriceni. Pentru că mașina mergea mai mult în zig zag, unul dintre săteni i-a anunțat pe polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla, care au plecat imediat pe urmele lui.

Doar că șoferul turmentat nu a mers tare mult întrucât, din cauza stării în care se afla, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar mașina a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul a scăpat teafăr și nevătămat, însă autoturismul a fost avariat. Ajunși în scurt timp la locul accidentului, polițiștii l-au verificat pe șofer cu aparatul alcooltest, iar valoarea rezultată a indicat o îmbibație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prin urmare, bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după care polițiștii au întocmit pe numele lui un dosar penal, doljeanul urmând să fie anchetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!