Liviu Toma le dă de lucru echipelor Nova Apaserv

Edilii botoşăneni au cerut conducerii Nova Apaserv să ia măsuri pentru curăţarea căminelor stradale de preluare a apei pluviale. Viceprimarul Liviu Toma a declarat că se impune căruţarea acestor cămine pentru a nu exista probleme atunci când vor cădea precipitaţii abundente.

La nivelul municipiului Botoşani sunt foarte multe canale înfundate. Dacă acestea nu vor fi curăţate până la căderea unor precipitaţii abundente, apele pluviale se pot acumula pe carosabil. Atunci când vor fi şi temperaturi negative nu este exclus ca unele străzi să se transforme în patinoare, lucru pe care nu ni-l dorim”, a explicat Liviu Toma. Edilul a adăugat că adresa a fost transmisă şi în atenţia conducerii Consiliului Judeţean Botoşani, cu convingerea că în cel mai scurt timp vor fi luate măsurile necesare.

Potrivit viceprimarului, o adresă similară a fost trimisă şi pe 14 octombrie 2021, dar nu s-a primit niciun răspuns. Practic, s-a solicitat conducerii Nova Apaserv să prezinte un grafic privind decolmatarea gurilor de scurgere a apei pluviale şi să transmită periodic informaţii în legătură cu efectuarea acestor lucrări.

Deja ai votat!