Pieton prins sub roțile unui camion (video)

Accident cumplit, petrecut duminică dimineață, în municipiul Botoșani.

Un bărbat a cărui identitate nu a putut fi stabilită, a fost adus în stare critică la spital, după ce a fost călcat de roțile unui autotren.

Accidentul a avut loc duminică dimineață, în apropierea unei treceri de pietoni de pe strada Viilor, în apropierea sensului giratoriu.

Un autotren se deplasa dinspre strada Petru Rareș spre strada Primăverii, iar în apropierea unei treceri de pietoni, un tânăr a ajuns sub roțile din partea dreaptă a mastodontului. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de descarcerare pentru a-l scoate pe tânăr dintre roți, fiind ulterior preluat de un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță. “Pacientul a fost preluat în stare foarte gravă, cu politraumatism prin accident rutier, în șoc hemoragic, cu o posibilă hemoragie internă masivă. A fost transportat la Urgențe pentru investigații de specialitate”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoșani.

Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului, încercând să stabilească modul de producere al accidentului, dar și identitatea celui rănit. Oamenii legii presupun că ar proveni din rândul persoanelor fără adăpost.

Potrivit medicilor, starea victimei era una extrem de gravă, roțile camionului trecând peste abdomen și torace.

Video: George Cozma

IMG_0879

Deja ai votat!