Tăiţei retraşi din cauza contaminării cu sticlă spartă

Probleme cu privire la un produs disponibil pe rafturile Kaufland. Producătorul i-a avertizat pe reprezentanții lanţului comercial că este posibil ca acesta să fie contaminat cu sticlă spartă, așa că trebuie să fie imediat retras din magazinele unde a fost vândut. Este vorba despre un produs pe bază de tăiței instant asiatici care ar fi retras de pe piață. Acesta a fost vândut în multe magazine cunoscute, printre care Kaufland, Edeka și Rewe. Producătorul a emis un semnal de alarmă, astfel că reprezentanții lanțurilor de supermarketuri îl scot din circuitul consumului uman.

Producătorul a anunțat că este posibil ca produsul să conțină sticlă spartă, după cum informează publicația focus.de. În mod special, alimentele afectate sunt cele care au pe ambalaj descrierea ‘Tăiței instant MAMA cu aromă de porc tom yum’ și data de expirare este de până la 28 aprilie 2022.

Toți clienții care au cumpărat respectivul aliment pe bază de fidea au fost rugați să nu îl consume, ba chiar să se grăbească și să îl aducă înapoi în magazine pentru ca acesta să fie retras.

Deja ai votat!