Eltrans are un nou director

Societatea Eltrans are de astăzi, 8 noiembrie, un nou director. Întrunit în şedinţă, Consiliul de Administraţie al societăţii -la numit în funcţie pe Andrei Turcoman, un tânăr membru PSD. Andrei Turcoman era în urmă cu ceva timp „în cărţi” pentru a fi numit în funcţia de director adjunct al Poliţiei Locale. El este cel care a plecat din USR, în anul 2020, alături de alţi tineri şi a intrat în echipa lui Cosmin Andrei.

A fost numit director interimar domnul Andrei Turcoman, un tănâr dublu licenţiat, care a lucrat în domeniul transporturilor auto, în privat. Numirea a fost făcută pe o perioadă de patru până la şase luni, până la finalizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director. Ne dorim o revigorare a imaginii acestei societăţi, îmbunătăţirea activităţii în privinţa transportului de persoane şi administrării parcărilor cu plată, intrând aici şi ridicarea maşinilor parcate neregulamentar”, a declarat viceprimarul Bogdan Buhăianu, reprezentantul Consiliului Municipal în Adunarea Generală a Acţionarilor la Eltrans.

Administratorii Eltrans urmează să stabilească procedura de organizare a concursului pentru ocuparea funcţiei de director.

Victor Ivănescu, fostul director, al cărui mandat s-a încheiat pe 15 septembrie şi a fost prelungit de două ori, va continua să lucreze în cadrul Eltrans, ca şef de serviciu.

Andrei Turcoman a candidat în alegerile locale, din partea PSD, pentru un mandat de consilier municipal. „Din anul 2017 lucrez la compania Ambrey, cea mai mare companie de securitate maritimă din lume, iar în prezent sunt și administratorul unui restaurant din Botoșani. Am lucrat timp de opt ani în Poliția Română (doi ani la Poliția de Frontieră și şase ani în cadrul Serviciului Acțiuni Speciale din IPJ Botoșani). Am decis să candidez pentru că îmi doresc o administrație publică in slujba cetățeanului și necesităților acestuia„, este mesajul cu care acesta s-a prezentat în faţa botoşănenilor, în alegerilor locale.

sursa foto – facebook

 

Deja ai votat!