Sute de slujbe disponibile în județ

Potrivit listei publicate de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani, în această săptămână botoșănenii șomeri au la dispoziție 713 slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement, Botoșani, caută inspector de specialitate în administrație publică (achiziții publice). Cei interesați trebuie să aibă experiență de minimum 3 ani jumătate, dar și studii superioare în domeniul științelor juridice, economice, administrative, inginerești. Salariul oferit este de 4.024 lei. De asemenea, și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) caută inspector de specialitate în administrație publică (departamentul de relații publice). Persoanele interesate de această slujbă trebuie să aibă studii superioare, dar și experiență de cinci ani.

În această săptămână cele mai multe dintre ofertele de muncă sunt în domeniul construcțiilor, 362, urmate de cele din confecții, 215, prelucrarea și conservarea cărnii, 33, transporturi rutiere de mărfuri, 16, iar cele mai puține, 14 sunt în domeniul alimentației publice. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 21 de slujbe, potrivit AJOFM.

lista locurilor de muncă

 

Deja ai votat!