Bărbat înjunghiat în condiţii misterioase

Poliţiştii botoşăneni au de elucidat un caz cel puţin bizar. Un cioban a ajuns la spital cu o rană înjunghiată în zona inimii, iar oamenii legii au acum misiunea de a stabili cum s-a produs întâmplarea.

Asta deoarece apropiaţii spun că acesta s-ar fi rostogolit şi ar fi căzut într-o vale cu arbuşti, unde s-ar fi rănit, în timp ce medicii spun că rana ar fi fost provocată de un cuţit.

Cazul a intrat în atenţia polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Darabani, sâmbătă, când au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 46 de ani a fost găsit pe un teren din extravilanul comunei Viişoara, prezentând leziuni fizice. Potrivit anchetei bărbatul scosese, împreună cu fiul său, oile la păscut pe un teren din extravilanul localității Viișoara. Acolo cei doi s-ar fi întâlnit cu alte trei persoane cunoscute și au consumat cu toţii băuturi alcoolice. „Din verificările efectuate pânâ în acest moment a rezultat că victima, fiind în stare de ebrietate, a căzut pe un teren agricol (pe sol fiind prezente resturi vegetale ale unei culturi de porumb), iar când s-a ridicat a realizat că sângerează în zona pieptului, însă, cu toate acestea, și-a continuat deplasarea până în momentul în care a căzut din nou, într-o zonă cu arbuști, unde a fost găsit de către fiul său. ”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.
Fiul victimei a alertat familia, fiind solicitată intervenția echipajelor medicale pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Ajuns la spital, bărbatul a fost dus direct în sala de operaţii, pentru o intervenţie de urgenţă, unde medicii au stabilit că nu i-au fost atinse organe vitale. Aflată într-o stare avansată de ebrietate, victima nu i-a putut lămuri pe poliţişti cum a ajuns în această stare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-au produs leziunile fizice ale victimei.
De asemenea, a fost dispusă și efectuarea unei expertize medico legale, care a stabilit faptul că leziunile au fost produse de un obiect tăietor, însă s-au cerut o serie de expertize suplimentare pentru a se stabili modalitatea de producere a rănilor.

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!