Cuțitar băgat în arestul poliției, după ce a amenințat cu moartea mai mulți localnici

Un individ din comuna Frumușica a fost reținut marți (n.r. – 9 noiembrie a.c.) de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Frumușica, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. În vârstă de 45 de ani, suspectul este acuzat că în urmă cu câteva zile ar fi ieșit în stradă, înarmat cu un cuțit, și ar fi amenințat cu moartea mai mulți localnici.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 7 noiembrie 2021, în timp ce se afla pe drumul public din localitatea Frumușica, având asupra sa un cuțit, a adresat amenințări cu acte de violență persoanei vătămate și familiei acesteia, din aceeași localitate, precum și altor cetățeni care se deplasau în zonă, provocându-le o stare de temere”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Deja ai votat!