Şoferiţă ajunsă cu maşina într-un râu

Botoşănenii încep să ia la ţintă şi apele. Astfel, după ce o familie a ajuns cu maşina într-un iaz, o şoferiţă a plonjat într-un râu, după ce a pierdut controlul volanului. Accidentul a avut loc luni seară, în afara localității Dumbrăviţa, în timp ce femeia, în vârstă de 31 de ani, din Darabani, se deplasa la volanul unui BMW pe DN 29 A, dinspre Dorohoi spre Dragalina.
Din cauza vitezei, tânăra a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în albia râului Ghilauca. În urma impactului cu interiorul maşinii, femeia a suferit mai multe traumatisme, fiind preluata de o ambulanţă şi transportată la spital.

„Pacienta prezenta multiple contuzii şi fracturi la nivelul coastelor şi coloanei vertebrale. Se ia în calcul direcţionarea într-un centru universitar ”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor botoşăneni, care au demarat o anchetă. Şoferiţa nu a putut fi verificată cu aparatul etilotest din cauza rănilor suferite. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!