Accident în municipiu. O femeie a fost izbită de o mașină pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de 75 de ani a fost rănită, miercuri (n.r. – 10 noiembrie a.c.), după ce a fost lovită de o mașină în timp ce încerca să traverseze o stradă din municipiul Botoșani. La locul accidentului au ajuns și polițiștii rutieri, care au deschis o anchetă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, accidentul s-a produs pe pe strada Octav Onicescu, în apropierea intersecției cu strada Octav Băncilă, când femeia în vârstă de 75 de ani s-a angajat regulamentar în traversare pe trecerea de pietoni, dar a fost surprinsă de un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Botoșani.

Tânărul apăruse cu mașina de pe o alee de acces dinspre un imobil de locuințe, iar când a intrat pe strada Octav Onicescu a virat la stânga intenționând să se îndrepte spre Bulevardul Mihai Eminescu. Izbită de mașină, septuagenara a suferit mai multe leziuni și a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Deja ai votat!