Daniel Câşlariu organizează o nouă ediţie a Campaniei „5000 de zâmbete”

Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani, a anunţat că demarează o nouă ediţie a Campaniei „5000 de zâmbete”, cu convingerea că în aceste vremuri grele copiii au nevoie mai mult ca oricând de o bucurie în prag de sărbători. Daniel Câşlariu s-a întâlnit ieri cu Ada Macovei, inspector şcolar general, pentru a pune la punct detaliile campaniei.

În comparație cu ceilalți ani, îmi doresc ca ediția aceasta să fie una și de mai mare impact, iar împreună să putem oferi un zâmbet pe buzele celor mici! În acest an, pachetul are un conținut mai generos și, pe lângă dulciuri, li se va oferi şi un număr de 10 măști însoțite de un dezinfectant. Pentru acest proiect se depun eforturi foarte mari atât din partea noastră cât și a voastră, oamenii care ne ajutați de fiecare dată când vă cerem sprijinul! Investiția în campanie se ridică la suma impresionantă de 150.000 de lei, ea fiind  cea mai  mare campanie a noastră de pe parcursul anului. Vă mulțumesc și sper să ne fiți alături și de această dată!, a transmis Daniel Câşlariu.

„Satul îl recomandați dumneavoastră, iar numărul de copii îl știm și îl atribuim noi”

Ada Macovei a precizat că a primit cu mare bucurie delegația asociaţiei, în vederea pregătirii campaniei “5000 de zâmbete”. „Ne implicăm! Căutăm copiii din ciclul primar, din satele județului nostru, care să se bucure de pachețelul cu dulciuri, măști și dezinfectanți, oferit de numeroși binefăcători, prin intermediul asociației. Vă informez că anul acesta, am convenit să acceptăm și propuneri din partea dumneavoastră (satul îl recomandați dumneavoastră, iar numărul de copii îl știm și îl atribuim noi, din baza de date)”, a declarat Ada Macovei.

Oficialul a rugat ca toţi cei care vor să sprijine campanie să transmită satul unde reprezentanţii asociaţiei să ajungă în perioada 20-22 decembrie. Cum era de aşteptat, deja s-au anunţat câteva sate unde membrii asociaţiei sunt aşteptaţi, respectiv Unguroaia, Borzeşti – Ungureni, Pârâu Negru – Mihăileni, Iureşti şi Cerneşti – Todireni, Tudor Vladimirescu  Albeşti, Dumbrăviţa şi Ibăneşti, Şoldăneşti – Blândeşti, Doina – Răuseni, Talpa – Cândeşti, Dracşani – Suliţa, Bădiuţi – Ştefăneşti, Dămileni – Cristineşti şi Avrămeni.

Deja ai votat!