Tânără ajunsă la spital după un accident la beţie

O tânără, în vârstă de doar 22 de ani, din Hudești, a ajuns la spital după ce a încălcat restricţiile de circulaţie, s-a urcat băută la volan şi a produs un accident rutier.

Incidentul a avut loc în weekend, la câteva ore după miezul nopții de sâmbătă. Femeia se afla la volanul unui autoturism Mercedes, cu care se deplasa cu viteză prin satul Vatra, comuna Hudești. Alături de şoferiţă în maşină erau şi două prietene minore, de 15 și 16 ani, cele trei dorind să ajungă într-o discotecă, în ciuda faptului că în prezent sunt în vigoare restricţii de circulaţie, iar cluburile sunt, teoretic, închise.
Din cauza vitezei și alcoolului, tânăra a pierdut la un moment dat controlul asupra volanului și mașina s-a izbit violent într-un copac. În urma impactului, şoferiţa a fost rănită, iar una dintre prietenele ei a sunat la 112. La fața locului au ajuns echipaje de poliție și ambulanță,iar după ce i-au acordat primul ajutor cadrele medicale au transportat-o la spital. „Pacienta era policontuzionată, conștientă și stabilă. A primit primul ajutor, după care a fost transportată la spital pentru mai multe investigații”, a precizat medicul Bogdan Ursu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoșani.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care, însă, nu au putut-o verifica pe șoferiță cu aparatul etilotest, din cauza rănilor suferite. Aceasta emana, însă, o puternică halenă alcoolică. „În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală și conducere sub influența alcoolului”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

foto arhiva

– Tudor CHIRIAC

Deja ai votat!