Moarte cumplită sub roțile unui tractor

Un bărbat din Botoșani a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de tractorul condus de un consilier local.

Tragedia s-a înregistrat în comuna Havârna, iar victimă a fost un bărbat de 35 de ani. Botoșăneanul Cătălin Țâpcu, care se afla pe un teren agricol pentru recoltarea porumbului, ar fi fost lovit de tractorul condus de consilierul local Ioan Condruc, în vârstă de 53 de ani.

Anchetatorii susțin că victima era lovită în zona capului și avea urme de sânge. Victima a fost dusă imediat la cabinetul medical din localitate, în același timp fiind apelat și serviciul 112. La fața locului au ajuns și cadrele medicale de la Ambulanța Darabani, care însă nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. “Decesul a fost aproape instantaneu, leziunile suferite la nivelul craniului fiind incompatibile cu viața”, au spus cadrele medicale.

Polițiștii au fost informați despre faptul că moartea victimei nu ar fi deloc un accident. Localnicii din Havârna vorbesc despre faptul că alesul local din Havârna l-ar fi lovit cu intenție pe Țâpcu, cu care a avut un conflict.

Această ipoteză nu a fost confirmată, în primă fază, de oamenii legii.

Anchetatorii urmează să audieze cinci martori, care la momentul respectiv ar fi asistat la întreaga scenă, iar apoi vor stabili dacă a fost vorba despre ucidere din culpă sau omor.

Deja ai votat!