Sute de slujbe disponibile în județ

Potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM), în această săptămână șomerii botoșăneni care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 772 de slujbe vacante.  acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani caută contabil șef. Persoanele interesate trebuie să aibă experiență de peste șase ani și studii superioare în domeniul științelor economice, contabilitate sau finanțe. Salariul oferit este de 7.114 lei. Și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă, Botoșani este în căutare de un consilier în administrație publică, grad superior. Cei interesați trebuie să aibă experiență de șapte ani, salariul lunar fiind în valoare de 6.180 lei.

În această săptămână cele mai multe dintre ofertele de muncă sunt în domeniul construcțiilor, 392, urmate de cele din confecții, 245, prelucrarea și conservarea cărnii, 33, transporturi rutiere de mărfuri, 16, iar cele mai puține, 14 sunt în domeniul alimentației publice. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 30 de slujbe, potrivit AJOFM.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!