Tânăr trimis în arestul poliției, din cauza unui telefon mobil

Un tânăr din comuna Roma a ajuns în arestul poliției, fiind bănuit de tâlhărie calificată. În vârstă de 29 de ani, Dragoș Ionuț Amoașei a fost reținut în primă fază pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, iar duminică, pe 14 noiembrie a.c., a fost prezentat în fața magistraților de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Botoșani, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Măsura nu este definitivă și a fost contestată deja la Tribunalul Botoșani.

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că în noaptea de 27 spre 28 octombrie a.c., acesta ar fi pătruns fără drept în locuința persoanelor vătămate, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 35 de ani, din comuna Roma, iar prin întrebuințarea de violențe ar fi sustras un telefon mobil din imobil”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Cercetările continuă sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca la finalul investigațiilor anchetatorii să decidă dacă tânărul va fi trimis în boxa acuzaților pentru a răspunde în fața judecătorilor pentru faptele comise.

 

Deja ai votat!