Campanie de informare privind importanţa şi beneficiile vaccinării anti Covid 19 demarată de USR Botoşani

Reprezentanţii USR Botoşani au demarat, în această perioadă, o campanie de informare privind importanţa şi beneficiile vaccinării anti Covid 19. Desfăşurată sub sloganul „Ne vaccinăm şi scăpăm” acţiunea are ca scop combaterea valului de dezinformare cu privire la vaccinul împotriva viruslui SARS-CoV-2.
„Problema care se pune la Botoșani este că un număr foarte mare de persoane refuză vaccinul deoarece propaganda anti-vaccin a fost făcută mult mai bine și a pătruns mult mai ușor în mințile lor. Mulți dintre aceștia erau poate dispuși să se vaccineze, dar au ascultat argumente înspăimântătoare și mincinoase care le-au fost aduse de niște atotștiutori cu ”școala facebook” dornici doar de ceva promovare și publicitate. Implicarea noastră este importantă, pentru ca acei oameni care au nevoie de un mic impuls, să fie convinși să facă pasul spre vaccinare”, au transmis reprezentanţii USR.
Membrii partidului au ieşit în stradă şi au stat de vorbă cu oamenii, cărora le-au oferit şi materiale informative cu privire la vaccinare.
La nivel naţional municipiul Botoşani se clasează pe locul 35 din punct de vedere al procentului de persoane vaccinate, în contextul în care doar 34,91% dintre botoşăneni s-au vaccinate. Pe ultima poziție din clasament se află municipiul Vaslui, în timp ce pe prima se află Cluj-Napoca unde 52,38% din populație este vaccinată.
Deja ai votat!