La un pas de moarte în propriul tractor

Un bărbat din judeţ a fost la un pas de o moarte cumplită. În vârstă de 39 de ani, acesta se afla într-un tractor pe care încerca să îl conducă în curtea gospodăriei sale, din localitatea Hilişeu-Horia. La un moment dat, însă acesta a urcat cu o roată pe o movilă de pământ, iar utilajul s-a răsturnat pe o parte. În acel moment, bărbatul aflat la volan a fost aruncat din cabină, aceasta venind peste el.

Norocul a făcut ca incidentul să aibă loc sub privirile mai multor vecini, care au sărit imediat în ajutor şi au reuşit să ridice tractorul de pe bărbatul care risca să fie strivit. Ulterior, aceştia au sunat la 112 şi au solicitat ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), care i-a acordat primul ajutor. „Pacientul era politraumatizat, cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare şi bazinului. Era conştient, cooperant. A fost stabilizat şi transportat la CPU Dorohoi pentru mai multe investigaţii de specialitate”, a precizat medicul Mariana Carp, din cadrul SJA Botoşani.

Deja ai votat!