Accident grav pe trecerea de pietoni

FOTO ARHIVA

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Botoşani, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Accidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în Zona Industrială a oraşului. Pietonul se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost lovit de un Volvo, condus de un bărbat de 63 de ani, care se deplasa pe linia de tramvai, pe Calea Naţională, şi a trecut prin refugiul din staţia de tramvai din dreptul firmei Rolana Tex.

Impactul a fost unul puternic, pietonul fiind aruncat la câţiva metri pe asfalt. Acesta a fost preluat, la scurt timp, de un echipaj de la Ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor la faţa locului, după care l-a transportat la Urgenţe. „Pacientul a ajuns în Urgenţe cu un politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranian acut închis, comoţie cerebrală, traumatism toracic, fracturi costale, traumatism coloană dorso-lombară. A fost stabilizat şi internat pe secţia chirurgie generală pentru supraveghere şi tratament de specialitate”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Deja ai votat!