Lucrări importante pe strada Doboşari

După ani la rând în care avariile se ţineau lanţ pe strada Doboşari, aceste probleme vor fi rezolvate. Cosmin Andrei, primarul municipiului, susţine că problemele de pe aceată stradă vor fi rezolvate definitiv, printr-o lucrare durabilă.

Cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Botoșani, în valoare de 340.200 de lei, această stradă va fi reabilitată iar avariile vor fi de domeniul trecutului. În sfârșit, am reușit sincronizarea lucrărilor. Colegii de la Nova Apaserv au schimbat 250 de metri de conductă, urmând ca noi să reabilităm partea carosabilă cu covor asfaltic și să construim și un trotuar cu pavele și borduri.  În această manieră, nu vom mai fi nevoiți să asfaltăm și apoi să spargem strada pentru remediere de avarii”, a declarat Cosmin Andrei.

Edilul speră ca intervențiile pe acest tronson, de la strada Hatman Arbore până la „Izvor” să continue anul viitor, pe celălalt tronson, pentru ca strada Doboșari să fie reabilitată în întregime.

Am în vedere lucrări cu aceeași abordare și în alte zone din oraș, respectiv străzile Colonel Victor Tomoroveanu, Petru Rareș şi Pictor Nicolae Grigorescu”, a concluzionat Cosmin Andrei.

Pe cele trei străzi au fost mai multe avarii la conducta de apă care este foarte veche. Practic, echipele Nova Apaserv vor înlocui conducta pe respectivele străzi, după care va trece la reabilitarea acestora.

Deja ai votat!