Lucrări în intersecţiile inundate la fiecare ploaie

În aceste zile se lucrează în două zone ale municipiului Botoşani unde apa băltea, ori de câte ori cădeau precipitaţii abundente.

În acest moment avem două lucrări deschise, atât în intersecția străzilor Împărat Traian cu Octav Onicescu cât și în zona Mihail Kogălniceanu – George Enescu. Se desfundă căminele, se execută altele noi, se amenajează rigole și tubulatură de legătură între canalele de scurgere. În urma acestor lucrări va fi refăcută și partea carosabilă. Am primit garanții că aceste lucrări se vor termina până la sfârșitul anului în curs”, a transmis Cosmin Andrei.

În intersecția străzilor Împărat Traian cu Octav Onicescu se lucrează la desfundarea de cămine, executarea a trei cămine noi, amenajarea a 99 de metri de rigole și legături între canale de scurgere (tubulatură pe 45 de metri). Valoarea lucrărilor este de 113.000 lei.

În intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu – George Enescu se fac rigole pe 25 de metri,  sunt curăţate şi desfundate şapte cămine, executate trei cămine noi şi se realizează tubulatură de legătură a canalelor de scurgere pe 73 de metri. Valoarea lucrărilor din această intersecţie este de 157.000 de lei.

Deja ai votat!