Slujbă oficiată de ÎPS Teofan pentru pacienții bolnavi de Covid

ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a săvârșit ieri slujba Sfântului Maslu în curtea unităţii a spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, pentru pacienţii infectaţi cu Covid.

“Astăzi, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase a avut parte de lumină, blândeţe şi apreciere, iar toate acestea s-au concretizat prin prisma vizitei Mitropolitului Moldovei şi Bucovinei, Înaltpreasfinţitul Teofan(…) Mitropolitul nu s-a mulţumit cu atât, ci a vizitat bolnavii cei mai încercaţi de virus, pacienţii îngrijiţi în Terapie Intensivă, cei care au nevoie, în egală măsură, de tratament medicamentos, dar şi de alinare sufletească. Acesta le-a dat binecuvântarea, rugându-se în felul unui mare ierarh pentru însănătoşire şi putere (…)

Fostul pacient, actualmente, în continuare, vindecător de suflete, a spus că de acum, când va vedea oamenii îmbrăcaţi în alb, va simţi să se închine. Suntem umili şi mulţumim pentru fiecare gând bun care se întoarce către noi, pentru că ne motivează să luptăm”, a precizat dr. Florin Roşu, managerul Spitalului, la finalul vizitei, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Deja ai votat!