Elev bătut în şcoală de tatăl unei colege

Fapt şocant petrecut, în urmă cu două zile, într-o unitate de învăţământ din Botoşani. Un copil de 11 ani a sunat speriat la 112 că a fost agresat de un adult chiar în sala de clasă unde învăţa.

Incidentul ar fi avut loc pe data de 18 noiembrie, într-o şcoală gimnazială din municipiul Dorohoi. Tatăl unei fete, colegă cu băiatul de 11 ani, a venit la şcoală pentru a-i face dreptate copilei cu care acesta se certase. Băiatul a fost aşteptat de tatăl colegei sale în sala de clasă, iar în momentul în care a intrat, a acuzat că a fost trântit de perete de către adult. Copilul a reuşit ulterior să fugă pe holul şcolii, de unde şi-a apelat tatăl, apoi serviciul 112. La locul întâmplării a ajuns în scurt timp un echipaj de la Poliția Municipiului Dorohoi. Oamenii legii au stat de vorbă atât cu victima, cât şi cu presupusul agresor, care a negat cele întâmplate, spunând doar că a discutat cu tânărul, care avusese un conflict cu fata lui. Între timp, băiatul agresat a fost transporat la spital pentr un consult, starea acestuia fiind una bună, fără a fi nevoie de internare.

Poliţiştii au demarat o anchetă, fiind deschis un dosar penal. „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, se vor stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatele obținute, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!