Percheziții cu mascații la angajații unei firme. Sunt bănuiți că au sustras carburantul societății

Mai mulți angajați ai unei firme din Drăgușeni, bănuiți că au furat carburanți din incinta societății, s-au trezit cu polițiștii la ușă. S-a întâmplat vineri, pe 19 noiembrie a.c., când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au descins în comuna Știubieni, unde au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea faptei.

„Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt comisa în dauna unei societăți comerciale din comuna Drăgușeni, la data de 19 noiembrie 2021 polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au pus în executare mai multe mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea faptei”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe recipiente, în care era depozitată cantitatea de 1.260 de litri de motorină, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente legale de proveniență. „În cauză s-a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare”, a adăugat Delia Nenișcu.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Săveni și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Deja ai votat!