Mămică şi bebeluşul ei, răniţi într-o maşină răsturnată

Un accident soldat cu rănirea unei femei și a copilului acesteia a avut loc, sâmbătă la amiază, pe drumul național DN 29 C, pe raza localității Lunca din comuna Vârfu Câmpului.

Femeia, de 22 de ani, se afla la volanului unui autoturism Nissan, conduceând dinspre Talpa spre Vârfu Câmpului. La un moment dat, aceasta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil, a lovit copac și apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă, spun polițiștii.
Se pare că mașina a rulat aproximativ 25 de metri pe spațiul verde, apoi a intrat în copac și s-a răsturnat. Atât șoferița, cât și copilul acesteia au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Municipal Dorohoi, cu mai multe contuzii şi traumatisme.

Polițiștii de circulație fac anchetă pentru a stabili cauzele care au determinat-o pe femeia din Lunca să iasă de pe drum și să se răstoarne. Şoferița nu era sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit polițiștilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală. „În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Foto: Radar Botosani

Deja ai votat!