A început pregătirea elevilor în cadrul Centrului Judeţean de Excelenţă

Centrul Judeţean de Excelență (CEX) Botoşani a demarat pregătirea cu elevii, sâmbătă, 20 noiembrie. Activităţile au loc în cele patru locații stabilite: Colegiul Național “Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială Nr 11, Liceul “Regina Maria” Dorohoi și Școala Gimnazială “Mihail Kogălniceanu” Dorohoi.

Sunt constituite deja 39 de grupe, cu 530 de elevi. De săptămâna viitoare, urmare a hotărârii Consiliului de administrație al CEX, privind suplimentarea grupelor, vom avea 44 de grupe cu 605 elevi. Cea mai mare solicitare a fost la clasele V-VI pentru matematică, unde s-au înscris aproximativ 130 de elevi, dar și la alte grupe și discipline, astfel încât soluția adoptată a fost de reorganizare: suplimentarea grupelor unde cerința este foarte mare, din grupele nerealizate, astfel încât să se mențină normarea posturilor, per total CEX”, a anunţat Ada Macovei, inspector şcolar general.

Din Consiliul de Administrație al CEX fac parte și Ana Maria Loghin, inspector şcolar general adjunct şi Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț și Industrie Botoșani, președintele grupului de firme Elsaco.

Mult succes, tuturor elevilor și profesorilor! Sunt sigură că și rezultatele vor fi pe măsura muncii, implicării și aptitudinilor!”, a mai transmis Ada Macovei.

Deja ai votat!