Aproape 800 de slujbe disponibile pentru șomerii botoșăneni

Potrivit listei publicată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM), în această săptămână șomerii botoșăneni care se află în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție 790 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) caută consilier administrație publică, grad profesional superior. Cei interesați trebuie să aibă experiență de minimum șapte ani, iar salariul oferit este de 6.180 lei. Și Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Dorohoi, caută consilier administrație publică, grad profesional superior. Persoanele interesate de acest post trebuie să aibă studii superioare și cunoștințe PC, experiență de minimum șapte ani, salariul oferit fiind în valoare de 9.400 lei.

Și în această săptămână, cele mai multe dintre ofertele de muncă sunt ăn domeniul construcțiilor, 392, urmate de cele din domeniul confecțiilor, 245, prelucrarea și conservarea cărnii, 33, transporturi rutiere de mărfuri, 15, iar cele mai puține, 10 sunt în domeniul fabricării de pompe și compresoare. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 33 de slujbe, potrivit AJOFM.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!