Incident grav cu un bărbat băgat în sevraj de Covid

Alcoolul dăunează grav sănătăţii în mai multe feluri. Un bărbat se află în stare critică la spital, după ce a căzut din picioare, de beat ce era, şi a suferit mai multe leziuni cerebrale grave. Incidentul a avut loc la mijlocul săptămânii trecute, în cadrul secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean.

Bărbatul, de 54 de ani, din apropiere de Ştefăneşti, a ajuns la spital cu o ambulanţă din cauza sevrajului etanolic. Acesta era la domiciliu după ce fusese depistat cu Covid, însă, fiind şi un consumator de băuturi alcoolice, acesta nu a mai consumat de câteva zile, din cauza tratamentului pe care ar fi trebui să îl ia. La spital a fost dirijat la secţia de Psihiatrie, cu agitaţie psihomotorie, din cauza sevrajului. Acolo, însă, bărbatul a căzut din picioare, în timpul unei crize cauzate de sevraj. Din nefericire, acesta s-a lovit cu capul de ciment, în cădere suferind un traumatism cranian. A fost găsit inconştient, o ambulanţă preluându-l şi transportându-l la Urgenţe. „Pacientul a ajuns în serviciul UPU în stare critică, în comă profundă, cu contuzie cerebrală, hemiplegie dreaptă. A fost imediat intubat şi transferat pe secţia ATI”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean.

Reprezentanţii unităţii sanitare urmau să anunţe şi poliţia, având în vedere că bărbatul prezenta un traumatism cranian.

Deja ai votat!