Moarte cumplită în propria mașină (video)

Un tânăr de 25 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit după ce a fost victima unui grav accident rutier.

Acesta se afla la volanul unei autoutilitare, pe drumul care străbate localitatea Mesteacăn, comuna Corni. La un moment dat, din motive necunoscute, mașina condusă de acesta a părăsit carosabilul și a ajuns pe marginea drumului.

Mașina a lovit violent un cap de pod, pe care l-a rupt, după care a lovit câțiva stâlpi de beton din gardul unei gospodării, fiind ulterior proiectat înapoi pe carosabil. Șoferul a rămas încarcerat în mașina transformată într-un morman de fiare, iar oamenii din zonă au apelat imediat serviciul 112. La fața locului au ajuns echipaje de descarcerare, precum și un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA). Din păcate, pentru șofer nu s-a mai putut face nimic. “La locul solicitării singurul ocupant din autoturism a fost găsit decedat. Din păcate prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoșani.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au început o anchetă la fața locului, pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Oamenii legii au aflat că tânărul nu deținea permis de conducere.

Deja ai votat!