Respect pentru înaintaşi, în comuna Vârfu Câmpului (video)

În comuna Vârfu Câmpului, autorităţile şi localnicii acordă respectul cuvenit înaintaşilor. O demonstrează şi galeria cu fotografiile tuturor primarilor care au condus comuna. Galeria se află în biroul primarului Maria Huţu.

Arc peste timp, arc al primarilor comunei Vârfu Câmpului. O iniţiativă care vrea să aducă în prim plan respectul pe care noi îl avem faţă de cei care, cândva, au condus Primăria comunei Vârfu Câmpului şi care, prin efortul lor, au reuşit să aducă o notă de bunăstare cetăţenilor comunei”, a declarat Maria Huţu.

Fotografiile edililor au fost obţinute de la familiile acestora, dar şi din arhive. Primul primar al comunei a fost Gheorghe Niţu, edil care a condus comunitatea în perioada 1876 – 1877.

Maria Huţu susţine că fiecare primar a contribuit la dezvoltarea comunităţii. „Şi prin grija lor comuna noastră, comuna Vârfu Câmpului, a fost întotdeauna la înălţime. Cu gândul la înaintaşi, prin activitatea de zi cu zi, prin proiectele implementate alături de echipa de consultanţă şi proiectare, vreau ca, într-adevăr, comuna Vârfu Câmpului să cunoască o dezvoltare fără precedent. Consider că este important să ne facem datoria şi să acordăm respectul cuvenit semenilor”, a mai spus Maria Huţu.

Deja ai votat!