Bătrână rănită grav în poarta casei

O bătrână de 85 de ani a ajuns în spital după un accident mai puţin obişnuit. Femeia, din Cerchejeni, se afla într-o remorcă trasă de un motocultor condus de către un vecin de-al ei.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, transporta cu angrenajul improvizat mai mulţi saci de grăunţe din direcţia Blândeşti spre Suliţa. La un moment dat, când a ajuns în dreptul casei bătrânei, în satul Cerchejeni, acesta a pierdut controlul motocultorului, cu care a căzut în gol aproape doi metri, de pe terasamentul drumului aflat în construcţie şi care nu era prevăzut cu parapet. În urma incidentului, bătrâna a fost aruncată de pe sacii de grăunţe pe care stătea şi a căzut pe ciment, suferind mai multe răni la faţă şi cap. O ambulanţă a preluat-o pe bătrână şi a transportat-o la Urgenţe, unde medicii au decis internarea ei imediată. „Pacienta a fost diagnosticată cu policontuzie prin accident rutier, traumatism cranio-facial, fractură de piramidă nazală deschisă şi multiple echimoze faciale. S-a decis internarea ei pentru supraveghere medicală”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean.

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de poliţie, conducătorul atelajului fiind testat cu aparatul etilotest. „Rezultatul în urma testării a fost negativ. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!