Spectacol pentru cei mici la Teatrul „Vasilache”

Cei mici sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână pentru a viziona un spectacol inedit pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”. Este vorba despre piesa „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vişniec, care va putea fi vizionată joi, 25 noiembrie, de la ora 18.00, dar și sâmbătă și duminică, începând cu ora 11.00.

„Povestea regelui supărat pe clovn” este un spectacol în regia şi scenografia lui Gelu Rîşca, iar muzica este compusă de Alexandru Neș. Din distribuție fac parte actorii Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu.

 „O lume „întoarsă pe dos”, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă hazlie şi plină de învăţăminte, ce se adresează copiilor şi tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste şi voinţă. Un spectacol ce se desfăşoară şi se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înşine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată”, a transmis  regizorul artistic, Gelu Rîşca.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

De asemenea, accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricții medicale. În schimb, adulții însoțitori pot intra doar cu certificat verde. „Scanarea codului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat”, au transmis reprezentanții instituției.

Deja ai votat!