Sindicaliștii din poliție ies din nou în stradă

Mâine și poimâine (joi și vineri, 25 și respectiv 26 noiembrie a.c.), între orele 13:00 – 14:00, sindicaliștii din Poliție vor ieși din nou în stradă pentru a-și manifesta nemulțumirile. Este vorba de o serie de acțiuni de protest care au fost inițiate de toate organizațiile sindicale. Astfel, timp de două zile, polițiștii vor fi prezenți în Piața Revoluției pentru a picheta, timp de o oră, sediul Instituției Prefectului.

„Vor participa toți reprezentații sindicatelor din Poliție, Poliție de frontieră și sistemul penitenciar. Principala nemulțumire rămâne înghețarea salariilor in anul 2021, contrar legii salarizării în vigoare, și tratamentul discriminatoriu la care suntem supuși privind salarizarea în sistemul bugetar”, a precizat Bogdan Tudosă, liderul organizației județene a Sindicatului „Diamantul” din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Pichetările vin după ce sindicaliștii din Ministerul Afacerilor Interne și sistemul penitenciar au protestat și la începutul acestui an față de aceleași măsuri, însă revendicările lor au rămas fără răspuns din partea autorităților.

 

Deja ai votat!