Trei persoane nevaccinate au murit din cauza Covid în 24 de ore

Încă trei persoane au decedat, în ultimele 24 de ore, din cauza noului coronavirus. Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Botoșani, este vorba despre două femei, una de 62 de ani, alta de 54 de ani, precum și un bărbat de 67 de ani.

Toți cei trei erau internați la Spitalul Județean de Urgenţă Mavromati și sufereau și de alte boli. De asemenea, pacienții erau nevaccinați.

Autoritățile sanitare au anuțat, joi, 25 de noi cazuri de coronavirus. Rata de infectare la nivelul județului este în scădere, respectiv 1,14 la mie.

Potrivit DSP, cele mai multe îmbolnăviri în ultimele 24 de ore sunt în municipiul Botoșani, respectiv șapte cazuri, după care în comuna Albești cu cinci cazuri.

Comuna Viișoara are cea mai ridicată incidență, respectiv 9,02 cazuri la 1.000 de locuitori, după care orașul Săveni, cu 4,11 cazuri la 1.000 de persoane. Rata de infectare COVID 19 în municipiul Botoșani este de 1,27 la mie, iar în județul Botoșani de 1,14 la mie. Cele mai multe dintre localități sunt în zonă verde COVID.

Deja ai votat!