Șofer urmărit de polițiști, după un accident produs pe o stradă din municipiu

Un septuagenar a fost rănit, joi seară (n.r. – 25 noiembrie a.c.), după ce a fost lovit de o autoutilitară. Șoferul implicat a plecat însă de la locul accidentului și a fost urmărit de polițiști.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), totul s-a întâmplat pe strada Primăverii din municipiul Botoșani, când un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost lovit de o autoutilitară care era manevrată cu spatele. Rănit, pietonul a fost transportat la spital, iar în urma unui apel pe 112 cazul a ajuns și în atenția polițiștilor din cadrul Biroului Rutier.

„Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului, în timpul cercetărilor, a observat în apropiere, pe strada Constantin Gane, un autovehicul care corespundea descrierii celui implicat în accident și au pornit în urmărirea acestuia, reușind interceptarea sa pe strada Mihail Kogălniceanu”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

La volanul mașinii se afla un tânăr de 24 de ani, din Coșula, care urmează să fie cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

Deja ai votat!