Comedie de excepție pe scena Casei Tineretului (video)

O comedie spumoasă care a adus zâmbetul pe buze celor prezenți aseară la Casa Tineretului. Așa s-ar putea descrie spectacolul “Proștii sub clar de lună”, pus în scenă de actorii Teatrului “Mihai Eminescu” din Botoșani. La spectacolul de aseară s-au adunat zeci de spectatori.

“Este o activitate care mă relaxează, îmi aduce un sentiment de liniște după o săptămână aglomerată. Sfătuiesc pe toți cei care vor să fie cu ei însăși să vină la teatru, să urmărească piesele, este un act artistic deosebit, iar în această perioadă avem cu atât mai mult nevoie să simțim apropiere și frumos, chiar și în aceste condiții”, a spus Luciana Murariu, o tânără care obișnuiește să-și petreacă serile de weekend la teatru.

“A fost un spectacol reușit”

Publicul a fost delectat cu prestaţia actorilor Teatrului „Eminescu” și s-a amuzat de întorsăturile de situație prin care au trecut personajele, acestea trezind interes prin incapacitatea lor de a trăi, deoarece copiază de la oamenii din jur gesturi caracteristice pentru diferitele sentimente pe care ei ştiu că trebuie să le trăiască, dar sunt incapabili să le simtă.

Reprezentația deosibită a actorilor a fost susținută și de spectatori. Anca Ifrim, profesor în cadrul Colegiul Economic, prezentă la spectacolul de aseară, a spus că “într-adevăr personajul principal a ieșit în evidență ( Gogu-Bogdan Horga), iar întreaga reprezentație a fost una reușită”.

De asemenea, aceasta a mai adăugat că este o iubitoare de teatru și obișnuiește să vină foarte des. “Nu am pierdut niciun spectacol. În această seară (n.r. 27 noiembrie), satira lui Mazilu a fost pusă în scenă cu toate caracterele, se aseamănă foarte mult cu piesa lui Caragiale. Ne-am amuzat, am văzut și că publicul a rezonat, au fost multe persoane prezente. A fost un spectacol reușit”, a transmis Anca Ifrim.

Bogdan Horga, Ella Nistor, Alexandru Dobynciuc, Alexandra Acalfoae, Irina Mititelu şi Florin Aioniţoaei, actorii care au dat viață caracterelor piesei, au primit la finalul spectacolului un lung șir de aplauze pentru prestația de pe scenă.

„PROŞTII SUB CLAR DE LUNĂ” de Teodor Mazilu, este în regia lui Vlad Cepoi, scenografia aparține lui Gelu Rîșca, iar asistent regie este Alexandru Dobynciuc.

Deja ai votat!