Tineri prinși în timp ce se drogau într-o mașină. Mirosul i-a dat de gol

Un autoturism cu geamurile aburite, parcat în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, în apropierea Bisericii Uspenia, a atras sâmbătă noapte atenția unui echipaj de jandarmerie, care a procedat la legitimarea persoanelor aflate în interiorul acestuia.

Deși autoturismul respectiv nu avea decât cinci locuri, nu mai puțin de șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 8 ani, au coborât din mașină la solicitarea jandarmilor. Doar că, în acel moment, dinspre autoturism a venit și un miros înțepător de fum.

Când au verificat interiorul mașinii, jandarmii au găsit, într-una dintre portiere, trei fragmente de țigări, iar între scaunele din față a fost identificat un pachețel din aluminiu în care se afla un fragment vegetal ce părea a fi un mugure de cannabis.

Acuzați de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, tinerii s-au ales cu dosare penale. Actele procedurale întocmite de jandarmi, precum și probele ridicate din interiorul autovehiculului, vor fi înaintate către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, în vederea finalizării cercetărilor.

 

Deja ai votat!