Accident de groază în marginea orașului (video)

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, au fost răniți, doi fiind în stare gravă, iar mașina în care se aflau s-a transformat într-un morman de fiare, după un accident care a avut loc miercuri seară.

Evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din Botoșani spre Curtești, unde un autoturism marca Audi A6, cu volan pe dreapta, care se îndrepta spre Curtești, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă la dreapta. Şoferul nu a mai putut controla direcția mașinii, care a ajuns pe contrasens, după care în șanțul de beton de pe marginea drumului. Răsturnată pe o parte, mașina s-a izbit violent de un cap de pod.

Impactul a produs un zgomot asurzitor, care a alarmat oamenii din zonă. Mai mulți localnici au ieșit din case și au sărit în ajutorul celor din mașină, sunând și la 112 pentru a cere ajutorul echipelor de intervenție. Nu mai puțin de patru ambulanțe, mașini de descarcerare, poliție și SMURD au ajuns la fața locului. Cei patru ocupanți ai mașinii au fost preluați de cadrele medicale, șoferul și încă un pasager fiind în stare gravă.

De la fața locului au fost preluate trei victime. La o primă examinare acestea prezentau traumatisme cranio cerebrale, traumatisme faciale, precum și multiple escoriații la nivelul membrelor. Au fost stabilizați și transportați în serviciul UPU pentru mai multe investigații de specialitate. Cea de-a patra victimă a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital”, a declarat medicul Dănuț Panaitescu, specialist în cadrul UPU-SMURD Botoșani.

Toți răniții au fost transportați la Urgențe, polițiștii urmând să stabilească ce a dus la producerea accidentului.

 

Deja ai votat!