Ziua Naţională marcată la Todireni cu un tricolor de 103 metri – “Puterea stă în Unire, în gânduri și simțiri”

Ziua Naţională a fost marcată într-un mod deosebit în comuna Todireni. Liceul Tehnologic Todireni, în colaborare cu Primăria comunei Todireni, a marcat Ziua Naţională a României printr-un marş cu un tricolor de 103 metri lungime, reprezentând anii care au trecut de la Marea Unire. Tricolorul a avut 463,5 de metri pătrați.

Suntem mândri de noi și de steagul nostru! O şcoală este vie datorită celor ce învaţă în ea. Ei sunt inima și sufletul acesteia! Liceul Tehnologic Todireni – o școală  în care elevii învaţă și despre empatie, despre implicare, despre puterea pe care o dă unitatea! 1 Decembrie este ziua în care le vorbim copiilor despre patriotism, dragostea de țară şi de neam! O zi în care ne unim inimile pentru a demonstra unitatea și dragostea pentru comuna natală! Cum altfel? Desfășurând steagul nostru de 100 +3 metri! Este simbolul unei comunități care crede în valorile naționale și le promovează! O comunitate care nu își uită fiii plecați departe în țară sau în străinătate!”, a declarat profesorul Carmen Maria Hemen, directorul Liceului Tehnologic Todireni.

Potrivit oficialului, toţi cei care s-au implicat în organizarea sărbătorii au participat cu convingerea că “puterea stă în Unire, în gânduri și simțiri”.

Implicarea noastră a fost exemplară! Domnul primar, Petru Toma, a contribuit la bunul mers al activităților, împreună cu colegii de la centrul de zi. Alese mulțumiri tuturor!”, a mai transmis Carmen Maria Hemen.

Deja ai votat!