Adolescentă premiată la un Festival Internațional

Tiana Cibiliu, tânăra botoșăneancă care are în palmares numeroase premii naționale și internaționale, a bifat la sfârșitul lunii noiembrie o nouă victorie. Aceasta a obținut premiul I în urma participării la cea de-a XX-a ediție a Festivalului” Universong”, desfășurat în Insulele Canare. Tiana a obținut premiul la categoria JUNIOR ,9-15 ani.

Onorabilul loc I vine la pachet și cu un voucher în valoare de 150 euro la participarea la următoarea ediție a festivalului ce va avea loc în 2022, în Tenerife. De asemenea, micuța artista a obținut și promovarea și difuzarea la televiziunea spaniolă FesTvsion.

Ediția din acest an s-a desfășurat online și au participat concurenți din țări precum România, Bulgaria, Polonia, Letonia, Belarus, Malta, Portugalia, Italia, Ungaria, Austria, Elveția, Thailanda, Cuba, Ecuador și Spania, participanții fiind jurizați de 59 de personalități din industria muzicii din întreaga lume.

Colaborare internaţională cu două artiste din Canada și Germania

Cu un portofoliu bogat în premii și trofee, Tiana a trecut la un alt nivel. Aceasta are deja o colaborare internațională cu două artiste din Canada și Germania, premiera urmând să aibă loc la sfârșitul anului.

Deși are doar 11 ani, Tiana lucrează deja la prima piesa, compoziție proprie. În august 2021 ,micuța botoșăneancă a lansat piesa End Now, compoziția surorii sale Ema Cilibiu. Cele două au în plan și realizarea unui album de compoziții originale.

Cu o largă audiență internațională, artista va susține un concert online pe o platformă pusă la dispoziție de MOB Radio, Irlanda, în colaborare cu DOC Entertainment Canada. Pe 19 decembrie Tiana va cânta pentru susținătorii săi, sărbătorind totodată ziua de naștere. Evenimentul este unul cu participare gratuită.

Deja ai votat!