Cioban înjunghiat în gât din cauza banilor (video)

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Botoșani, se află în stare critică în spital, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Nenorocirea a ajuns în atenția Poliției în seara de 1 decembrie, când lucrătorii Poliției orașului Seini au fost sesizați prin serviciul 112 despre faptul că la o fermă de bovine din localitatea Viile Apei, din județul Maramureș, are loc o agresiune cu participarea activă a două persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 61 de ani din județul Satu Mare, i-a aplicat o lovitură cu un cuțit în zona gâtului unui bărbat de 46 de ani din județul Botoșani. Ambii sunt îngrijitori de animale în cadrul fermei din localitate, iar conflictul ar fi izbucnit din cauza unei datorii în bani între cei doi.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. “Pacientul a fost preluat fără puls în ambulanță. A fost resuscitat cu succes în drum spre spital și dus direct în sala de operații din cauza leziunilor grave la nivelul gâtului”, au precizat cadrele medicale.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost imobilizată și condusă la sediul Poliției orașului Seini. Ulterior, acesta a fost internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, în secția de Psihiatrie, pentru a fi evaluat psihiatric.

În cauză, se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

Deja ai votat!