Permis de conducere obținut la Suceava cu polițiști din Botoșani

În timp ce majoritatea bugetarilor au fost liberi, cinci polițiști din cadrul Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto Botoșani au mers pe 29 noiembrie a.c. la Suceava pentru a examina zeci de aspiranți la permisul de conducere. Ajutorul oferit colegilor din județul vecin a fost unul substanțial, în acea zi fiind examinați 78 de candidați. Detașarea temporară a avut loc la socilitarea Instituției Prefectului Județului Suceava, pentru a mai decongestiona din decalajul existent între momentul susținerii probei practice și celei de traseu de către sucevenii care dau examen pentru dobândirea permisului de conducere în această perioadă.

Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor Suceava (n.r. – denumirea completă a instituției) a ajuns să lucreze cu doar patru examinatori. Din acest motiv, cei care au de dat examen pentru permis au fost programați la intervale extrem de mari de timp între cele două probe. S-a ajuns la această situație după ce vechii examinatori au fost anchetați de procurorii Direcției Naționale Anticorupție și s-au ales cu interdicția de a mai profesa, iar cei aduși în loc, din cadrul Poliției sau Jandarmeriei, sunt noi și puțini la număr.

Pentru zilele de 2 și 3 decembrie, examinatorii de la Suceava vor fi sprijiniți la proba de traseu și de 8 colegi din cadrul structurii similare din județul Bacău.

 

Deja ai votat!