Pompieri avansați de Ziua Națională a României

Cu prilejul Zilei Naționale a României, șase pompieri botoşăneni, care au obţinut rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim.

Este vorba de trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani – Cozmin Cătălin Rotariu, Bogdan Florin Beșleagă și Teodor Alexandru Nedelcu și trei subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi – Marian Volintiru, Ciprian Moga și Daniel Purice. Toți vor purta, începând cu 1 decembrie, gradul de plutonier adjutant.

Inspectorul șef al ISU Botoșani, colonel Dan – Decebal Muraru a precizat că înaintarea în gradul următor este un moment cu o încărcătură deosebită pentru orice militar căruia i se vede recunoscută şi apreciată atât munca, implicarea în acţiunile de protecţie a vieţii, mediului şi valorilor materiale, cât și respectarea deontologiei profesionale.

Tot cu 1 decembrie, în urma promovării concursului, Andrei Olariu s-a alăturat echipei Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, fiind încadrat ca personal contractual în cadrul Serviciului Logistic.

 

Deja ai votat!