Răţuşca cea urâtă, la Teatrul “Vasilache”

Actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vor prezenta pentru cei mici spectacolul „Răţuşca cea urâtă”, de Hans Cristian Andersen, sâmbătă, 4 decembrie de la ora 11.00, dar  și duminică de la aceeași oră.

Regia artistică este realizată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu. Cei care vor da viață personajelor sunt actorii Floran Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu, Renata Voloșcu și Pavel Petrași.

Un bilet costă 12 lei, iar acestea sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

De asemenea, accesul copiilor până în 12 ani se face fără restricții medicale. În schimb, adulții însoțitori pot intra doar cu certificat verde. „Scanarea codului QR de pe certificatul digital COVID-19 se va face folosind aplicația Check DCC, pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului, fără a se reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat”, au transmis reprezentanții instituției.

Deja ai votat!