Rabla pentru electrocasnice, etapa 2, a început cu stângul

Zeci de utilizatori acuză Autoritatea Fondului pentru Mediu (AFM) că site-ul prin care se puteau înscrie pentru vouchere în cadrul celei de-a doua etape a programului Rabla pentru Electrocasnice a fost picat timp de minute bune după deschiderea înscrierilor, iar ulterior, când și-a revenit, le-a afișat mesajul „buget epuizat”.

„Când am reușit in sfârșit să mă loghez in aplicație după 100 de refresh-uri, la 9 minute după ce ați dat dat drumul la generarea voucherelor, aparent bugetul alocat a fost epuizat. Mi se pare greu de crezut că având în vedere că aplicația nu a mers 10 minute, in astea 10 minute s-a epuizat bugetul”, este unul dintre mesajele utilizatorilor de pe pafina de Facebook a AFM.

Câțiva utilizatori au semnalat, însă, că aplicația a funcționat, în cele din urmă. „Cazuse initial pagina, insa la si 9 minute si-a revenit. Relogati-va! Eu asa am facut si a mers.”, a scris unul dintre el.

Potrivit economedia.ro, etapa a doua a programului Rabla pentru Electrocasnice, prin care pot fi acordate vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete, a demarat vineri, 3 decembrie, la ora 10.00. Cea de-a doua etapă se va încheia joi, 9 decembrie, la ora 23.59.

Bugetul total alocat în anul 2021 pentru ediția de iarnă a Programului este de 34 milioane lei. Pentru etapa a doua, bugetul alocat a fost de 14 milioane de lei.

Deja ai votat!